Ах, Pinterest! Любимото онлайн местенце на маниаците на тема грим.  Признаваме си,

...
Ах, Pinterest! Любимото онлайн местенце на маниаците на тема грим. 
Признаваме си,
Коментари Харесай

Това са най-популярните сенки за очи в света

Ах, Pinterest! Любимото онлайн местенце на маниаците на тематика грим. 

Признаваме си, че ние също се нареждаме измежду тях и постоянно използваме обществената мрежа за събиране на хрумвания по отношение на всичко за хубостта, модата и стила. Само след няколко клика без подозрение ще откриете експертни препоръки за последните нашумели трендове в макиажа, уроци за най-различни типове грим и, несъмнено, насоки за това кои са водещите марки и техните най-хубави артикули. 

Ако сте постоянен Pinterest консуматор, разпален по грима, евентуално не минава ден, без да попаднете на грим урок, в който вземат участие известната серпантина на или цялата гама червила от сбирката на Кайли Дженър. Но по какъв начин стои въпросът със сенките? От обществената мрежа разкриха кои са петте най-популярни палитри и сме уверени, че сте чували най-малко за една от тях.

Изненадващ факт е, че множеството оферти се състоят главно от топли матови цветове в телесната гама. Към тях са добавени и по-тъмни, блестящи нюанси, което прави палитрите безусловно универсални. Подходящи за всекидневен грим или вечерна визия, която приковава погледа. Вижте ги!

 eyeshadows-top-4

5. Палитрата Tartelette Amazonian Clay Matte 

През 2016 сенките с непрозрачен резултат безспорно бяха на върха на трендовете, по тази причина не се изненадваме, че този артикул попада в челната петица. Палитрата на марката Tarte съдържа 12 нюанса бежово, кафяво, розово и даже мрачно лилаво.

 eyeshadows-top-5

4. Мини палитрата Photo Matte

Най-доброто, което може да предложи една мини палитра сенки за очи. С нюансите, вариращи от пясъчно бежово до въгленово сиво, можете да постигнете както натурална, по този начин и изкушаваща визия с опушен взор.

 eyeshadows-top-6

3. Палитрата Nude Tude 

Козметичната компания The Balm e известна със своите чаровни опаковки в ретро жанр и тази палитра е същинско доказателство за това. В допълнение към телесните цветове ще откриете бордо, чисто черно, а също и бяла база.

 eyeshadows-top-2

2. Палитрата Naked 3

Няма beauty фанатик, който да не е чувал за паметните палитри на Urban Decay. А ние признаваме, че чакахме този артикул да е преди всичко! Третата палитра в серията на козметичния бранд е обичана, поради топлите си цветове и разнообразието от непрозрачен и блестящ финиш.

 lorac_propalettetwo002

1. Палитрата Pro Palette 2 

Най-популярната палитра в Pinterest е тази на Lorac, съдържаща 16 цвята. Бежово, лилаво, синьо, зелено и сиво участват тук, а сенките са както с блестящ, по този начин и с непрозрачен финиш. Самата палитра пък се предлага в комплект с основа за сенки.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР